Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #13

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere bijzondere film Forrest Gump.

Forrest Gump

Forrest Gump is een bijzondere en romantische dramakomedie met Tom Hanks in de hoofdrol. Hij speelt het personage Forrest Gump: een naïeve, ietwat trage, maar ontzettend aardige en atletische man die enkele belangrijke momenten tussen 1944 en 1982 meemaakt en soms ook beïnvloedt. Dit is overigens ook de film waar de bekende tekst life is like a box of chocolates. you’ll never know what you gonna get vandaan komt. Een hartverwarmende en spraakmakende film die je eigenlijk gezien moet hebben dit weekend.

Cast Away

Nog een film met Tom Hanks in de hoofdrol. Nee, dit hadden we van tevoren niet gepland – maar meestal zijn films met Tom Hanks in de hoofdrol ook gewoon goed. In Cast Away maken we kennis met Hanks als een FedEx-medewerker, die gestrand raakt op een onbewoond eiland nadat zijn vliegtuig is gecrasht. In Cast Away zien we hoe het personage van Hanks probeert te overleven op het eiland, door alles te gebruiken waar hij toegang tot heeft – dit kan de natuur zijn, maar ook natuurlijk de spullen die hij nog uit het vliegtuig weet te halen.

Nashville (3 seizoenen + S04E01)

De serie Nashville concentreert zich op enkele fictieve countryzangeressen uit het plaatsje Nashville. In de serie maken we kennis met Rayna Jaymes, die al het hoogtepunt van haar carrière als countryzangeres achter de rug heeft. De bubblegum countrypopsensatie Juliette Barnes, gespeeld door Hayden Panettiere die je misschien beter kent als de cheerleader uit de serie Heroes, is vastberaden haar te vervangen. Mocht je de eerste drie seizoenen al hebben gekeken, dan weet je inmiddels van de spetterende seizoensfinale af.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.