Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #12

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de grappige serie Gravity Falls.

Gravity Falls (1 seizoen)

De animatieserie Gravity Falls volgt een jongen met zijn twee zusjes die zich bevinden in het plaatsje Gravity Falls. Ze blijven een paar dagen logeren bij hoe oudoom (in de serie noemen ze hem Grunkle, dat een samenvoeging van ‘great uncle’ is) en krijgen ondertussen te maken met situaties die niet in het normale leven voorkomen. Ze zijn vrijwel allemaal paranormaal of bovennatuurlijk, maar dat maakt het kijken naar hun avonturen ook juist heel leuk. Wanneer je nu Netflix opstart, dan kun je direct het complete eerste seizoen bekijken.

The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

Wat doe je wanneer je erachter komt dat je beste vriend eigenlijk een buitenaards wezen is die eigenlijk op aarde is gekomen om de planeet te vernietigen? Dan kun je twee dingen doen: een gat in de lucht springen omdat er één van de grootste vragen van dit moment is opgelost of beven in angst, aangezien je vlak daarna te weten komt dat jouw planeet vernietigd wordt. Gelukkig word je op het juiste moment van aarde afgehaald, maar dat is pas het begin van deze film vol uiteenlopende, maar vooral interessante personages.

Lord of the Rings: The Return of the King

Eigenlijk willen deze week stiekem vier titels behandelen, aangezien niet alleen Lord of the Rings: The Return of the King, maar ook Lord of the Rings: The Two Towers is toegevoegd aan het assortiment van Netflix. Gelukkig staat Lord of the Rings: the Fellowship of the Ring ook online bij Netflix, waardoor je dit weekend een lekkere (en misschien wel ouderwetse) LotR-marathon kunt houden. Al is het maar om die zure nasmaak weg te spoelen die die andere trilogie binnen hetzelfde universum heeft achtergelaten… Hoe dan ook: genieten!

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.