Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #11

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de spannende film Valkyrie.

Valkyrie

Even los van de controverse die was ontstaan over de rol die Tom Cruise zou spelen in de film Valkyrie, hebben we te maken met een spannend film over een belangrijke periode in de Tweede Wereldoorlog. In Valkyrie zie je hoe het plot wordt gemaakt en uitgevoerd om Adolf Hitler te vermoorden, zodat het Duitse leger daarna de leiding zou hebben in Duitsland. Hoewel de film op bepaalde moment erg accuraat is, zijn er natuurlijk ook wat Hollywood-momenten geïmplementeerd, maar dat doet weinig af aan de spanning in de film.

Pokémon: Indigo League (2 seizoenen)

Mocht je de onderstaande themesong woord voor woord kunnen meezingen, dan ben je maar wat blij dat Netflix deze week de eerste twee seizoen van Pokémon heeft toegevoegd. In deze seizoenen maken we kennis met Ash Ketchum die op weg is een Pokémon-meester te worden, terwijl-ie zich een weg baant door Kanto, met als doel de Pokémon League. Fans van de serie, of animé, hoeven we niet te vertellen waar dit verhaal afloopt (sterker nog: de tekenfilmserie loopt nog steeds); een welkome trip down memory lane.

Narcos

Narcos is een serie die over het drugskartel in Zuid-Amerika gaat. De serie speelt zich af in de jaren tachtig, waar we zien dat verschillende politie-eenheden het opnemen tegen drugsbazen en onderweg geconfronteerd worden met allerlei conflicterende elementen: juridische, politieke, militaire en civiele. Het doel van die politie-eenheden is natuurlijk om het kartel en de cocaïnehandel onder controle te krijgen en in het eerste seizoen van tien afleveringen gaan we zien hoe die eenheden dat wel of niet voor elkaar gaan krijgen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.