Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Chromecast-app voorzien van update, nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2015, 9:39 CategorieMediaspelers

Google heeft de update voor de nieuwe Chromecast-app nu in Google Play gezet, zodat je meteen de nieuwe functies kunt uitproberen. Zo kun je nu suggesties voor Chromecast-apps binnen de Chromecast-app krijgen en meer.

Download de nieuwe Chromecast-applicatie

Op dinsdagavond Nederlandse tijd heeft Google twee nieuwe Chromecast-modellen aangekondigd: de tweede generatie Chromecast en de Chromecast Audio. Met de introductie van de nieuwe modellen hoort ook een verbeterde app en dat is precies wat Google heeft gedaan: de nieuwe Chromecast-applicatie kun je vanaf nu downloaden uit Google Play en de App Store. Met de nieuwe app krijg je onder meer suggesties voor andere Chromecast-applicaties, zodat je de hdmi-dongle ook op andere manieren kunt gebruiken.

Verder geeft Google aan dat dit allemaal nieuw is in de vernieuwde Chromecast-app.

  • Apparaten: personaliseer je backdrop met fotoalbums van Facebook en Flickr, en bedien al je Chromecast-apparaten (afspelen, pauzeren en volume aanpassen).
  • Ondersteuning voor: Alle nieuwe Chromecast-apparaten, Android 6.0 Marshmallow

Naast de nieuwe Chromecast-apparaten heeft Google de Huawei Nexus 6P en de Google Pixel C-tablet geïntroduceerd en heeft het bedrijf verder nog alles dat je over Android 6.0 moest weten naar buiten gebracht. Je kunt de app nu downloaden via de onderstaande twee downloadlinks. Wel heb je tenminste Android 4.0.3 of iOS 7.0 of hoger nodig.

  • Chromecast

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.