Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Canton lanceert Musicbox XS bluetooth-speaker

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2015, 20:33 CategorieLuidsprekers

Nu nagenoeg alle audiofabrikanten, van kleine merken tot grote high-end merken, bluetooth-speakers in hun assortiment hebben mag Canton natuurlijk niet ontbreken. Het bedrijf introduceert daarom deze week de Musicbox XS, een compacte bluetooth-speaker die het succes van de Canton soundbars moet evenaren.

Canton komt dit jaar met een complete serie draagbare speakers, en het eerste wapenfeit is de Musicbox XS. Deze bluetooth-speaker moet een hifi-geluid uit een compacte behuizing laten klinken. De speaker is voorzien van Bluetooth 4.0 met aptX voor de hoogste audiokwaliteit en is uitgerust met NFC waardoor smartphones en tablets eenvoudig gekoppeld kunnen worden.

Canton-Musixbox-XS-1

Twee Musixbox XS-speakers kunnen gekoppeld worden om een stereoset te vormen, meteen batterijduur van zo’n 10 uur voor elke speaker. Wanneer draadloos geen optie is kun je een mediaspeler aansluiten via de 3.5mm-poort. Volgens Canton biedt de luidspreker premium prestaties in en compact maar high-end design.

De Canton Musicbox XS moet vanaf begin oktober in de winkels liggen voor een prijs van 199 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.