Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen lanceert BeoPlay A6 draadloze luidspreker

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2015, 12:02 CategorieLuidsprekers

Bang & Olufsen heeft deze maand een nieuwe draadloze speaker aan het assortiment toegevoegd. De fabrikant komt met de BeoPlay A6, een compacte luidspreker met een stevig prijskaartje van 999 euro.

De BeoPlay A6 van Bang & Olufsen heeft een aparte vorm, met een knik in het midden, maar dat is niet zonder reden. Volgens de fabrikant wordt hierdoor een breder geluidsveld mogelijk gemaakt en kun je de gehele kamer met muziek vullen.

Je kunt de A6 ergens neerzetten of aan de muur hangen. De speaker moet volgens B&O overal passen, met name door het hoogwaardige design. Hiervoor is gebruik gemaakt hoogwaardige materialen, waaronder een speciale bekleding.

Ook qua bediening is de luidspreker niet echt standaard. Zo kun je middels ‘swipes’ over en aanrakingen van de bovenzijde de functies bedienen, waaronder het volume en het wisselen van track. De luidspreker komt met twee 60 Watt versterkers voor twee 5,5-inch woofers, twee 30 Wat versterkers voor twee tweeters en een 60 Watt versterker voor een full-range driver die zich aan de achterzijde bevindt.

BeoPlay-A6

De connectiviteit zijn er verschillende mogelijk. De draadloze luidspreker beschikt over draadloze communicatie via Bluetooth en DLNA, biedt ondersteuning voor Spotify Connect en Deezer, en is voorzien van een analoge line-ingang.

De Bang & Olufsen BeoPlay A6 moet binnenkort te koop zijn voor een prijs van 999 euro. De luidspreker komt in een Light Grey (standaard), Dark Grey, Dark Rose en Dusty Blue afwerking.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.