Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox 360 krijgt zijn eigen activiteitenfeed

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2015, 10:05 CategorieGaming

De communitymanager van Xbox, bekend onder de gamertag Major Nelson, heeft bekendgemaakt dat de Xbox 360 zijn eigen activiteitenfeed krijgt. De nieuwe feature komt eerst naar de leden van het preview-programma op de oudere spelcomputer.

Activiteitenfeed voor Xbox 360 onderweg

Larry Hryb, beter bekend als de communitymanager van het Xbox-merk onder de gamertag Major Nelson, heeft via zijn eigen website bekendgemaakt dat de Xbox 360, de inmiddels tien jaar oude spelcomputer van Microsoft, zijn eigen activiteitenfeed krijgt. Gamers met een Xbox One in huis zijn ongetwijfeld bekend met de feed die ze zien naast hun vriendenlijstapp op Xbox One. Zoiets komt straks dus ook naar Xbox 360 toe, al gaat het er, zoals je op de bovenstaande afbeelding kunt zien, er toch iets anders uitzien.

Uiteraard moet deze aankomende feature passen in het design van het menu van de 360 en dat levert dus het bovenstaande resultaat op. Het moet een inzicht geven in wat je vrienden precies hebben uitgespookt de laatste paar dagen op de Xbox 360, al zal dat misschien helemaal niet zo veel meer zijn. Ben je immers geen achievement hunter (of heb je 74 procent van de meer dan honderdduizend beschikbare achievements al gehaald) of speel je liever de meest moderne spellen, dan zul je je Xbox 360 niet vaak meer aanzetten.

De activiteitenfeed komt eerst naar leden van het preview-programma, dat Microsoft in maart heeft bekendgemaakt. Een geselecteerd aantal Xbox One-eigenaars maakt uit deel uit van een preview-programma waarmee het nieuwe features en functies als eerste uitprobeert. Komen deze mensen problemen tegen, dan kan Microsoft er voor zorgen dat die problemen verdwijnen wanneer de update live gaat voor iedereen. Dit zal ook niet anders zijn op de Xbox 360. Deelname is overigens vrijwillig, mits je wordt uitgenodigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.