Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vote to Play op PS4 vindt niet maandelijks plaats

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2015, 8:55 CategorieGaming

De Vote to Play-functie voor PlayStation Plus-leden zal niet maandelijks plaatsvinden, zo heeft Sony bekendgemaakt op de eigen website PlayStation Blog. Wel kun je deze maand stemmen op drie games, waarvan je de populairste dus gratis kunt downloaden.

Vote to Play: geen maandelijks event

Wanneer je een PlayStation-apparaat onder je televisie hebt staan, dan ben je inmiddels wel bekend met het idee van het PlayStation Plus-abonnement. Daar waar je het abonnement echt nodig hebt op PlayStation 4 om online mee te kunnen gamen, kennen PlayStation 3- en PlayStation Vita-eigenaars het abonnement van de gratis games die zij maandelijks krijgen (geen nood: de PS4 wordt ook rijkelijk voorzien van gratis games). Je kunt de dienst vergelijken met Xbox Live Gold, op Xbox 360 en Xbox One.

Met PlayStation Plus kun je niet alleen online gamen of gratis games downloaden, je kunt sinds kort ook stemmen op welke gratis game je daadwerkelijk wil hebben. De meest populaire uit de poll kan vervolgens gratis worden gedownload. Spelen kunnen ten alle tijde stemmen en hun stem aanpassen. De andere twee spelletjes worden daarna met een korting aangeboden, zodat ook de verliezende gamers tegemoet worden gekomen. Er zit echter één vervelend aspect aan: Vote to Play zal niet maandelijks plaatsvinden.

Dat heeft Sony op de officiële PlayStation Blog naar buiten gebracht, waar de elektronicagigant bekendmaakt dat gamers vanaf nu kunnen stemmen op drie games, namelijk Grow Home, Zombie Vikings en Armello (mijn stem gaat uit naar Grow Home, maar ik kan een rustige exploratiegame zo nu en dan ook wel waarderen). Je kunt dus niet maandelijks je gratis game uitkiezen als het ware, maar Sony geeft wel aan dat het kunnen stemmen op regelmatige basis zal gebeuren. Je stem uitbrengen kan tussen 13 en 24 augustus.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.