Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Verander je tv in een Android-tablet met Touchjet Wave

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2015, 11:42 CategorieAccessoires

Op Indiegogo staat momenteel een project voor de Touchjet Wave: een accessoire die je tv in een gigantische Android-tablet verandert. Het project is al geheel gefundeerd, maar je hebt nog steeds 25 dagen om geld te doneren.

Touchjet Wave: verander je tv in een Android-tablet

Mocht je altijd al het gehad te hebben je televisie in een gigantische touchscreen te willen veranderen en vind je Android op zich een prima besturingssysteem, dan hebben we een mooie accessoire op het croudfundingplatform Indiegogo gevonden: Touchjet Wave. Met deze accessoire ben j in staat om elke ‘domme’ televisie in een slimme te veranderen en eentje die in principe kan functioneren als een gigantische Android-tablet. De makers wilden honderdduizend dollar ophalen en hebben inmiddels al drie keer zo veel.

Het is dus blijkbaar een idee dat leeft bij tech savvy-consumenten en eentje die leuke dingen kan doen met je televisie. Mocht je interesse hebben in het product, dan heb je nog 25 dagen de tijd om te beslissen hoeveel geld je wil pledgen aan de designers. Het goedkoopste pakket is helaas al uitverkocht en kostte je 99 dollar. Gelukkig is er ook nog een Wave Indiegogo Edition 1 Pack die weggaat voor 119 dollar, dus je hebt nog steeds de kans om deze leuke gadget voor een redelijk lage prijs binnen te halen voor je televisie.

De Touchjet Wave klik je vast aan de bovenkant van je televisie en gebruikt infrarood om je vingers te volgen en registreren. Daarmee simuleert het kleine Android-apparaat als het ware een touchscreen-input. Infrarood kan geen user data registreren en verzenden (goed voor je privacy!) en je krijgt geen vette vlekken op je scherm, omdat je het niet aanraakt. Voor dit apparaat heb je een HDMI-aansluiting op een tv van 20 tot 60 inch nodig. Verder is er ondersteuning voor 720p/1080p op 50/60Hz, of een 4K-resolutie op 24, 25 of 30Hz.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.