Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel presenteert de AIRY Color Kit

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2015, 12:07 CategorieAccessoires

Teufel voorziet de AIRY Bluetooth koptelefoon van een kleurrijke upgrade in de vorm van de AIRY Color Kit, die nu verkrijgbaar is. Met de AIRY Color Kit van Teufel is het mogelijk de hoofdtelefoon van de kleuren te voorzien die je zelf tof vindt.

Teufel AIRY Color Kit: geef je hoofdtelefoon kleur

Teufel heeft bekendgemaakt dat je vanaf nu de AIRY Color Kit kunt kopen voor de AIRY Bluetooth-hoofdtelefoon van het bedrijf. De AIRY Color Kit-accessoire, die bestaat uit vier paar verwisselbare oorkussens en drie paar siliconen ringen, zorgt ervoor dat de AIRY-hoofdtelefoon eenvoudig en snel naar een eigen persoonlijke stijl en trendy kleursetting wordt aangepast. Zoals je op de onderstaande afbeelding kunt zien heb je keuze uit een aantal kleuren. Er zijn er in totaal vier, namelijk rood, roze, bruin en blauw.

Het vervangen van de oorkussen is volgens Teufel heel simpel. Het is simpelweg een kwestie van de oude kussens losdraaien en de nieuwe gekleurde kussens monteren. En zoals gezegd kun je ook de siliconen ringen onderling uitwisselen, waardoor je je Airy op iedere willekeurige setting kunt afstemmen. Mocht je de hoofdtelefoon dagelijks gebruiken en daardoor het idee hebben dat de kussens vies worden, dan kun je met datzelfde simpele draaisysteem de kussen losdraaien en met warm water schoonmaken.

De Teufel AIRY Color Kit is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 39,99 euro en werkt dus met de Teufel AIRY Bluetooth-hoofdtelefoon. Die hoofdtelefoon is te koop voor een adviesprijs van 149,99 euro en is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk wit, antraciet en ivoor. De on-ear koptelefoon is draadloos en compatible met alle smartphones (iOS, Android en Windows), pc’s, Macs en MP3-spelers met Bluetooth. De batterij van de hoofdtelefoon gaat zo’n twintig uur mee en is daarna ook weer snel op te laden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.