Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel kondigt Real Z koptelefoon aan

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2015, 11:04 CategorieAccessoires

Teufel kondigt deze week de opvolger van de populaire Aureol Real hoofdtelefoon aan. De nieuwe Real Z moet voor nog meer gebruikers de ideale on-ear koptelefoon zijn.

De Aureol Real hifi koptelefoon werd eind 2012 door Teufel gelanceerd. Een veelgehoord kritiekpunt ten aanzien van dit model was de geringe onderdrukking van het omgevingsgeluid. Dit heeft er toe geleid dat de nieuwe REAL Z over een half-open constructie beschikt. Daarnaast is ervoor gekozen de meer geluid doorlatende stof te vervangen door kunstleder van hoogwaardige kwaliteit. Dit zachte en huidvriendelijke materiaal ademt, maar sluit ook goed af. De nieuwe oorkussens dempen het omgevingsgeluid aanzienlijk en zorgen er tegelijk voor dat er zo weinig mogelijk geluid uit de koptelefoons lekt. Daardoor is de Real Z meer dan zijn voorganger geschikt voor het onderweg luisteren naar muziek.

De onderdelen die bij de Aureol Real nog uit kunststof waren vervaardigd, zijn bij de Real Z vervangen door hoogwaardig aluminium. Dit maakt de koptelefoon niet alleen stijlvoller, maar ook een stuk steviger. De voorganger van de Real Z viel met name in de smaak vanwege zijn neutrale afstemming. Een element dat ook het geluid van de nieuwe koptelefoon kenmerkt. Dit wordt volgens Teufel aangevuld met een nog dieper en meer gedetailleerd basgeluid. Daarnaast is de Real Z voorzien van meer rendement, wat met name bij het luisteren onderweg via smartphone of tablet voor een extra volume zorgt.

Teufel-Real-Z-2

De Real Z is geschikt voor vrijwel ieder afspeelapparaat. De twee van een stoffen omhulsel voorziene audiokabels van 1,3 en 3 meter zijn beide met een 3,5 mm mini jack uitgerust, een aparte 6,3 mm adapter is eveneens bijgesloten. Daarnaast wordt de Real Z geleverd in een stevige transport-case, zodat deze veilig mee op reis kan.

De Teufel Real Z is per direct te bestellen in de kleuren zwart of bruin en voor € 179,99 te bestellen in de webshop van Teufel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.