Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Test nieuwe PS4-firmware uit met PS4 System Software Beta

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2015, 12:59 CategorieGaming

Sony heeft bekendgemaakt dat het voor PlayStation 4-bezitters mogelijk is mee te doen met de PS4 System Software Beta. Wanneer je je hebt aangemeld en bent toegelaten tot het programma, kun je de nieuwste firmware voor de spelcomputer uitproberen.

Test de nieuwe PlayStation 4-firmware zelf

Sony heeft via de officiële PlayStation Blog bekendgemaakt dat gamers zich nu kunnen aanmelden voor het PS4 System Software Beta-programma. Wanneer je je hebt aangemeld en bent toegelaten tot het programma, dan ben je in staat alvast de nieuwe firmware voor het apparaat uit te proberen. Leden van dat programma kunnen dus alvast de nieuwste functies gaan uitproberen, maar moeten er wel op gewezen worden dat sommige software instabiel kan zijn en ervoor kan zorgen dat de PS4 gaat vastlopen tijdens het gebruik.

Mocht je die gok willen wagen, dan kun je je via deze pagina aanmelden bij PlayStation. Je moet daarvoor natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen, die we hieronder overzichtelijk hebben neergezet.

  • Je dient natuurlijk een PlayStation 4 te hebben;
  • Je moet beschikken over een internetverbinding;
  • Alleen je master-account kan worden geregistreerd – sub-accounts kunnen niet meedoen.

Ook wil Sony je meegeven dat je je aanmeldt bij het PlayStation-forum, waar je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen omtrent de firmwareupdates. En mocht je nou denken dat je beter af bent bij de huidige firmware, dan ben je altijd in staat terug te keren.

Het betaprogramma zal begin september van start gaan voor iedereen die zich heeft aangemeld. Let wel: er zijn slechts een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar, dus je moet er snel bij zijn om als eerste de nieuwste updates te kunnen ontvangen. Microsoft heeft al jaren een soortgelijk programma draaien op Xbox One en ook op Xbox 360: onder de noemer Preview-programma kunnen gamers eveneens nieuwe software-updates en toffe features uitproberen voordat Microsoft die uitrolt naar de rest van de community.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.