Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony kondigt PlayStation 4 Darth Vader-editie aan

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2015, 12:31 CategorieGaming

Sony heeft tijdens een groot Disney-evenement een speciale editie van de PlayStation 4 aangekondigd: eentje met Darth Vader voorop. Ook de controller heeft een make-over gekregen – over een Nederlandse release is helaas nog niets duidelijk.

Darth Vader op de PlayStation 4

Tijdens D23, een groot een belangrijk evenement dat is georganiseerd door The Walt Disney Company, heeft Sony een speciale editie van de PlayStation 4 aangekondigd: eentje met Darth Vader erop. De console is verder zwart, maar heeft dus de afbeelding van de geliefde vader en vijand aan de bovenkant. Ook is de lichtstreep aan de linkerkant een donkere, blauwe kleur voorzien. Technisch gezien is er niets anders aan deze PlayStation 4, het gaat hier enkel en alleen om esthetische aanpassingen aan de 5ooGB-variant.

De console is straks in twee verschillende pakketten te verkrijgen. Je kunt deze PlayStation 4 bemachtigen samen met Star Wars Battlefront dat later dit jaar verschijnt voor PlayStation 4 en Xbox One en / of door de ‘saga starter pack’ van Disney Infinity 3.0 te kopen. De versie met Battlefront wordt geleverd met exclusieve downloadable content, zoals Han Solo’s blaster, terwijl de andere versie wordt geleverd met een exclusief Boba Fett action figure. Ook krijg je de speelsets voor beide Star Wars-saga’s in Disney Infinity.

playstation-4-controller-star-wars

De bundels worden eveneens geleverd met codes voor vier heruitgaves van oudere Star Wars-spellen, namelijk Super Star Wars, Racer Revenge, Jedi Starfighter en Bounty Hunter. Sony heeft bekendgemaakt dat de bundels vanaf 17 november (in Noord-Amerika) verkrijgbaar zijn, over een Nederlandse releasedatum is helaas niets bekendgemaakt. De controller is overigens eveneens van een Star Wars-update voorzien en heeft kenmerkende rode en witte kleuren, naast het traditionele zwarte design die we gewend zijn.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.