Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony bevestigt Vote to Play voor PlayStation Plus-leden

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2015, 10:44 CategorieGaming

Sony heeft bekendgemaakt dat PlayStation Plus-leden binnenkort aan de slag kunnen met Vote to Play, waar je op de gratis game stemt. Abonnees op PlayStation Plus krijgen elke maand gratis games voor zowel PlayStation 4, als PlayStation 3 en PlayStation Vita.

Vote to Play: stem op je gratis game met PlayStation Plus

Het is een mooie tijd om een PlayStation-apparaat in huis te hebben staan – nog mooier wanneer je een PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita mét PlayStation Plus hebt. Sony heeft namelijk bekendgemaakt dat leden van PlayStation Plus straks kunnen stemmen op de game die ze in een maand gratis kunnen downloaden en spelen. Je krijgt straks de keuze uit drie games voor PS4. De game met de meeste stemmen wordt gratis. Mocht je toch denken op de verkeerde game te hebben gestemd: je kunt je stem altijd aanpassen.

De extra feature zou deze maand al geïntroduceerd moeten worden. Sony werkt op dit moment nog aan enkele kleine problemen die het tegenkomt, maar Vote to Play is daadwerkelijk aanstaande. Oh, de andere twee spellen, die niet ‘gewonnen’ hebben, worden overigens met korting aangeboden, om toch iedereen een beetje tegemoet te komen.

The game with the most votes will automatically be included in our future free game lineup for PlayStation Plus. If your pick didn’t make the lineup, don’t worry. In the first promotion, PlayStation Plus members can get the runner ups at a discount. We love to listen to our fans – and we’re super excited to launch this promotion.

Vote to Play is onderdeel van de Instant Game Collection. Wat onder meer handig aan die feature is, is dat je een game kunt toevoegen aan je collectie, zonder hem te hoeven downloaden (zodat je wel de licentie en de ‘aankoop’ hebt, maar niet hoeft te downloaden), wat handig kan zijn wanneer je harde schijf vol zit en je toch niet de gratis game van de maand hoeft te missen.

Persoonlijk merk ik dat, hoe tof het ook is om gratis games te krijgen met programma’s als PlayStation Plus en Xbox Live Gold, de spellen in kwestie mij niet altijd boeien, om verschillende redenen, bijvoorbeeld omdat ik de game al heb of hij me gewoonweg niet boeiend lijkt. Met een feature als Vote to Play breng je naar mijn mening in elk geval het enthousiasme terug van de maandelijkse gratis titel, omdat je er nu zelf invloed op kunt uitoefenen. Wanneer Vote to Play daadwerkelijk lanceert, is niet bekendgemaakt.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.