Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Replay TV beschikbaar via Horizon Go-app voor Ziggo-klanten

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2015, 17:08 CategorieDigitale tv

Ziggo-klanten met een Horizon mediabox kijken vanaf vandaag op hun smartphone en tablet tv-programma’s tot 7 dagen terug met Replay TV. Via de Horizon Go-app bepaal je dan zelf wat, waar en hoe (via welk scherm) je kijkt.

Al enige tijd heeft de Ziggo-klant via de Horizon mediabox toegang tot Replay TV. Met Replay TV start je een programma direct vanaf het begin als het al begonnen is, of je kijkt programma’s van de afgelopen week terug op je tv. Vanaf nu kan dit ook op je smartphone, tablet, laptop en via de website horizon.tv. Je kunt een programma dat op tv was eenvoudig opzoeken in de tv-gids op je scherm.

Met Replay TV kun je zonder extra kosten tot 7 dagen terugkijken én een programma dat al begonnen is vanaf het begin starten. Circa 80 procent van de programma’s van alle beschikbare zenders, waaronder NPO, RTL en SBS kan teruggekeken worden. Doorspoelen is bij alle zenders, behalve bij RTL en SBS, mogelijk. Maximaal 32 zenders worden in HD-kwaliteit gestreamd, waaronder ook NPO, RTL en SBS. De overige zenders zijn in SD-kwaliteit te bekijken. Replay TV zit in je abonnement waardoor er niet extra voor betaald hoeft te worden.

Via de Horizon Go app zijn in totaal tot meer dan 100 zenders te zien, binnen- of buitenshuis, met een verbinding via het Ziggo thuisnetwerk of via een Wi-Fi of mobiele 3G/4G verbinding. In deze gratis app is Replay TV dus nu toegevoegd als mogelijkheid. Sinds 1 juli zijn via de Horizon Go app tot 42 zenders beschikbaar in HD-kwaliteit. De Horizon Go app is er zowel in iOS- als Android-versie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.