Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Raumfeld brengt WiFi-luidsprekers ook in zwarte versie uit

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2015, 10:38 CategorieLuidsprekers

Raumfeld, de fabrikant van multiroom audio uit Berlijn, maakt bekend dat al zijn draadloze speakers per heden beschikbaar zijn in een matzwarte en zijdewitte uitvoering.

Verschillende luidsprekers uit het portfolio waren alleen verkrijgbaar in de kleur zijdewit, zoals zijn hoogwaardige streaming audio speakers Stereo L en de all-in-one streaming luidspreker One M. Maar deze luidsprekers zijn nu ook in een matzwarte uitvoering verkrijgbaar. Net zoals bij alle WiFi-speakers van Raumfeld worden de Stereo L en One M geleverd met ingebouwde versterkers, hoogwaardige basdrivers, geïntegreerde streaming-technologie en een hoogwaardige digitaal-naar-analoge omzetter (DAC). Alles kan worden bediend met de gratis Raumfeld App.

Raumfeld Stereo L

De Stereo L van Raumfeld is een paar stereo vloerstaanders met ondersteuning voor streaming audio dat een traditioneel hifisysteem kan vervangen zonder, volgens de fabrikant, concessies aan de geluidskwaliteit te doen. De combinatie van hoogwaardige basdrivers in een driewegconfiguratie en een ingebouwde 400 W-versterker moet resulteren in een vol en dynamisch geluid en een evenwichtig stereoklankbeeld.

Raumfeld One M

De Raumfeld One M is een compacte luidspreker voor muziekliefhebbers. De draadloze luidspreker is voorzien van een geïntegreerde downfire subwoofer voor een krachtig basgeluid met lage frequenties tot 62 Hertz, twee tweeters en twee midbass-woofers die kracht worden bijgezet door een 120 W-versterker. Aan de voorzijde van de Raumfeld M One bevinden zich vier knoppen die kunnen worden voorgeprogrammeerd voor directe toegang tot internetradiozenders, de eigen muziekcollectie en playlists van populaire muziekdiensten zoals Spotify en TIDAL.

Prijzen en beschikbaarheid

De Raumfeld Stereo L en One M zijn per direct in zowel een matzwarte als zijdewitte uitvoering te bestellen. De verkoopprijs voor de Stereo L bedraagt 1.499,99 euro en die voor de compacte One M 399,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.