Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prince lanceert volgende album exclusief op Tidal

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2015, 9:53 CategorieStreamingdiensten

Prince heeft laten weten dat hij zijn volgende album, met de titel HITNRUN, exclusief op de muziekstreamingdienst Tidal zal uitbrengen. HITNRUN zal vanaf 7 september te beluisteren zijn voor iedereen met een abonnement op Tidal.

Tidal krijgt exclusief album van Prince

Prince en z’n band 3RDEYEGIRL keren terug met een nieuw album en als je van plan bent dat te beluisteren, dan dien je een abonnement op Tidal te hebben. De cd, genaamd HITNRUN, komt namelijk exclusief naar die muziekstreamingdienst en zal daar vanaf 7 september te beluisteren zijn. Prince heeft er ook zijn eigen redenen voor om voor Tidal en exclusiviteit te kiezen.

After one meeting, it was obvious that Jay Z and the team he has assembled at Tidal recognize and applaud the effort that real musicians put into their craft to achieve the very best they can at this pivotal time in the music industry. Secondly, Tidal has honored us with a non-restrictive arrangement that once again allows us to continue making art in the fashion we’ve grown accustomed to, and we’re extremely grateful for their generous support.

Enkele weken geleden trok de artiest nog al zijn muziek weg bij een aantal grote muziekstreamingdiensten, zoals Spotify, terwijl zijn muziek nog steeds te beluisteren is via Google Play Music en Deezer (al is daar nu al veel minder te vinden). Vorige week lanceerde Prince ineens een single op Spotify, genaamd Stare, waardoor er hoop aan de horizon was voor Spotify-luisteraars. Maar nu lijkt het er toch echt op dat Prince die muziekdienst overslaat.

Dit is overigens niet de eerste keer dat Prince samenwerkt met Tidal. Eerder streamde de muziekstreamingdienst namelijk al een concert van de geliefde muziekmaker, ook naar mensen die geen abonnement op de dienst hadden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.