Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prijs PlayStation Plus-abonnement gaat omhoog

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2015, 10:24 CategorieGaming

Sony heeft bevestigd dat de prijs voor een abonnement op PlayStation Plus omhoog gaat – het jaarabonnement blijft echter hetzelfde. Mogelijk wil Sony er zo voor zorgen dat meer mensen kiezen voor dat jaarabonnement dat vijftig euro voor een jaar kost.

PlayStation Plus wordt duurder

Sony heeft dit weekend bevestigd dat de prijzen voor PlayStation Plus omhoog gaan in Europa. De verandering gaat in per 1 september en zal in elk geval in het Verenigd Koninkrijk voorkomen – plannen om het jaarabonnement te verhogen, zijn er momenteel niet. Mogelijk wil het entertainmentbedrijf er zodoende voor zorgen dat meer gamers kiezen voor dat abonnement, dat vijftig euro voor een jaar kost. De prijzen voor Nederland zijn niet bekend, maar het maandabonnement gaat omhoog van 11,99 pond naar 14,99 pond.

Sony heeft ook aangegeven dat de prijzen per gebied kunnen verschillen. Er wordt namelijk ook aangegeven dat het driemaandabonnement zal worden verhoogd, maar daar zijn geen prijzen over bekend. Hieronder staat te lezen wat Sony Computer Entertainment UK heeft gezegd.

We are dedicated to bringing PlayStation Plus members the best possible service with the most compelling content. From 1st September we will be increasing the price of monthly and three month PlayStation Plus subscriptions in line with market conditions. We will continue to invest in PlayStation Plus to ensure an unparalleled experience, featuring the best quality games and features.

Er is geen indicatie dat deze plannen ook gelden voor de Amerika en Azië, dus alleen Europa zal meer voor hetzelfde gaan betalen. Hoewel prijsverhogingen soms onafwendbaar zijn, komt het bericht wel op een verkeerd moment. Heel veel PlayStation-gebruikers melden dat het PlayStation Network, de online dienst waar je online op kunt gamen en nieuwe content op kunt kopen, er steeds vaker uit ligt. Meestal heeft dat te maken met slecht geplande werkzaamheden, die vaak in het weekend vallen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.