Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Onkyo presenteert speaker en koptelefoons voor high-res audio

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2015, 12:11 CategorieAccessoires

Samen met Gibson Innovations presenteert het Japanse Onkyo deze week de X9 High Res Audio speaker, de H500M High Res Audio on-ear koptelefoon en de E700M High Res Audio in-ears koptelefoon, allen in het teken van hoge resolutie audio. De volledige lijn van speakers en koptelefoons zal voor het eerst te zien zijn tijdens IFA 2015.

Onkyo X9 High Res Audio speaker

Vier 50mm mid-bass drivers en twee 19mm hoge resolutie audio tweeters gecombineerd met dual opposing passieve radiators moeten zorgen voor geluid over een uitgebreid frequetiebereik van 57Hz-40kHz. De speakers zijn ontworpen om in en rond je huis te gebruiken. De X9 is de eerste High Res Audio draagbare speaker. De oplaadbare batterij, Bluetooth en bedraade verbinding en de mogelijkheden voor hoge resolutie audio zitten allemaal in een akoestisch getunede aluminium behuizing.

Onkyo X9 High Res Audio speaker

Onkyo H500M High Res Audio on-ear

De 40mm high power drivers moeten een gedetailleerde geluidskwaliteit voor High Res Audio over een frequentiebereik van 7Hz-40kHz bieden. De akoestisch gesloten architectuur moet ervoor zorgen dat geluiden van buitenaf tot een minimum beperkt worden. Daarnaast zorgt het dat er zo min mogelijk trillingen zijn zodat het geluid helder blijft. De koptelefoon heeft een afstandsbediening in de kabel zodat je makkelijk kunt schakelen tussen muziek en handsfree telefoontjes. De zachte oorkussens zorgen ervoor dat hij ook nog eens lekker op je hoofd zit.

Onkyo H500M High Res Audio on-ear

Onkyo E700M High Res Audio in-ears

Precisie 13.5mm high power drivers en ovalen geluidsbuizen laten je naar High Res Audio luisteren over een frequentiebereik van 6Hz-40KHz. De door Onkyo ontwikkelde drivers zijn afgesteld als onderdeel van het volledige akoestische system. Dat systeem bevat een semi-gesloten akoestisch ontwerp om geluiden van buitenaf te verminderen. Het ergonomische ontwerp vermindert druk op de gehoorgang. Bij de koptelefoon worden superzachte siliconen dopjes en Comply Foam dopjes geleverd. De lichtgewicht aluminium behuizing moet zorgen voor extra comfort.

Onkyo E700M High Res Audio in-ears

Prijs en beschikbaarheid

De X9 kost €349.99. De H500M kost €179.99 en voor de E700M betaal je €99.99. Alle drie de producten zijn vanaf de herfst verkrijgbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.