Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Netflix werkt aan drie Star Wars-series met Disney’

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2015, 9:05 CategorieStreamingdiensten

Volgens de laatste geruchten zou Netflix op dit moment samen met Disney werken aan in totaal drie verschillende Star Wars-series. Het zou in elk geval niet vreemd zijn, aangezien Disney en Netflix al samenwerken aan verschillende Marvel-series.

Werkt Netflix aan Star Wars-series?

Amazon mag dan in zijn nopjes zijn dat Top Gear nieuwe stijl naar zijn streamingdienst komt in plaats van Netflix, maar dat betekent niet dat de laatstgenoemde ons nog wel eens kan verrassen. Naar verluidt werkt die videostreamingdienst namelijk met Walt Disney aan drie live-action Star Wars-televisieseries. Aangezien Netflix al een seizoen van DareDevil heeft en met Disney en Marvel samenwerkt aan vier andere Marvel-series, is het helemaal geen vreemd idee dat Netflix Star Wars-series zou produceren.

Bovendien, mocht dit kloppen natuurlijk, hebben we dan ook echt iets om naar uit te kijken, aangezien Netflix flink veel geld investeert in eigen televisieserieproducties, zoals Orange is the New Black, House of Cards en Marco Polo. En dat heeft z’n vruchten afgeworpen voor Netflix, aangezien het bedrijf constant nieuwe abonnees krijgt en de omzet flink ziet stijgen (al is het winstverhaal iets minder positief, maar dat heb je wanneer je flink investeert en eigenlijk niet zulke hoge prijzen doorrekent aan je klantenbestand).

We wachten nog even totdat Disney, als eigenaar van de Star Wars-franchise, of Netflix het nieuws officieel naar buiten brengt voordat we een gat in de lucht springen. De geruchten melden verder dat de productie van enigszins op gang is gekomen, aangezien de afleveringen worden opgenomen tussen de aankomende drie films door, zodat er gebruik kan worden gemaakt van dezelfde decors. De vraag is echter dan: waar zullen de Star Wars-series over kunnen gaan? Er komen immers nog andere losstaande Star Wars-films uit…

  • Delen:

Reacties

  1. Franky c
    21 juli, 2016 om 12:23

    Heb al een tijdje netflix. Moet wel zeggen dat het aanbod maar magertjes is, vergeleken netflix amerika, waar talloze goede series op te zien zijn.

    Leuk concept. Maar weinig nieuwe series en films. Misschien toch beeindigen?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.