Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek Audio Anywhere 685: draadloos tv-geluid over je luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2015, 11:22 CategorieAccessoires

Zou je graag het geluid van je tv graag over de luidsprekers van je audiosysteem laten lopen maar staat deze niet in de buurt van de tv? Dan zijn er draadloze oplossingen beschikbaar, waaronder de Audio Anywhere 685 van Marmitek.

Vandaag introduceert Marmitek een 5.1 digitale draadloze audiozender; de Audio Anywhere 685. De zender sluit je aan op de digitale audio uitgang op je tv en de ontvanger sluit je aan op je audio installatie. Je voorziet beiden van stroom en dat is alles. De verbinding wordt vanzelf tot stand gebracht zodra de tv aan gaat en wordt verbroken zodra de tv uit gaat.

De Audio Anywhere 685 maakt gebruik van de “Digital Audio Out” (coax/toslink) aansluiting op je tv, voor de beste geluidskwaliteit en unieke 5.1 surround-ervaring. De accessoire ondersteunt de meest voorkomende 2- tot 5.1-kanaals digitale audio signalen, van stereo audio tot DTS en Dolby Digital surround audio. Ook kun je de ontvanger gebruiken wanneer je in twee ruimtes dezelfde muziek wilt horen of de decoder op de audio installatie aan wilt sluiten, om bijvoorbeeld naar digitale radiozenders te luisteren.

Marmitek-Audio-Anywhere-685-2

De Marmitek Audio Anywhere 685 is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van € 99,95. Heeft je tv geen digitale audio uitgang, dan is de Audio Anywhere 625 (€ 61,95) een alternatief. Deze sluit je namelijk aan op de analoge audio uitgang van je tv.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.