Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG kondigt nieuwe draadloze audiosystemen aan

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2015, 14:21 CategorieLuidsprekers

Over 1,5 week is het zover; dan gaat in Berlijn IFA 2015 van start. Alle grote fabrikanten kondigen tijdens deze beurs nieuwe producten aan, waaronder ook LG. De Koreaanse fabrikant breidt haar wireless audio collectie uit met twee nieuwe Bluetooth speakers. De LG Music Flow P5 en LG Soundpop 360 zijn ontwikkeld voor consumenten die willen genieten van een hoogwaardige geluidskwaliteit in een compacte speaker.

LG Music Flow P5

De LG Music Flow P5 is een draagbare speaker met een, volgens LG, krachtig geluid. Als onderdeel van LG’s Smart Music Flow serie, ondersteunt de P5 LG’s Auto Music Play-functie: gebruikers kunnen direct muziek afspelen zodra zij in het bereik zijn van de speaker, zonder ingewikkelde setup procedure. Dankzij de oplaadbare batterij kan er 15 uur lang muziek geluisterd worden.

LG Music Flow P5

LG SoundPop 360

Voor de actieve muziekluisteraars heeft LG de SoundPop 360 ontwikkeld die verkrijgbaar is in 3 verschillende kleuren. Het heldere geluid en het compacte design van de SoundPop 360 zijn het resultaat van de samenwerking tussen LG’s Home Entertainment en Mobile Communications Companies. Dankzij de cilindervormige speaker wordt muziek in alle richtingen afgespeeld. De SoundPop 360 heeft een batterijlevensduur van 20 uur.

LG SoundPop 360

Beide speakers hebben functies die alleen in LG’s draadloze audio producten te vinden zijn:

  • Met Multi Point is het mogelijk om deze luidsprekers op drie Bluetooth apparaten tegelijk aan te sluiten.
  • Dankzij Dual Play kunnen gebruikers twee LG Bluetooth speakers op een apparaat aansluiten, voor een stereo opstelling.
  • Door de TV Sound Sync functie is het mogelijk om deze speakers -door middel van Bluetooth- aan te sluiten op een TV om zo het geluid te versterken.

LG Music Flow HS8 Wireless Curved Sound Bar

Naast de draagbare speaker lineup, zal de LG Music Flow HS8 Wireless Curved Sound Bar ook te bewonderen zijn tijdens de IFA 2015. De HS8 Curved Sound Bar is een gebogen soundbar die bij de gebogen tv’s van het bedrijf past. De curve draagt bij aan de geluidservaring, en het bereik wordt vergroot door de plaatsing van tweeters aan beide kanten van de sound bar.

LG-HS8-2

Met de i-Sound Mode wordt de TV-ervaring op een nieuwe manier verbeterd: i-Sound herkent de content die er afgespeeld wordt en past daar meteen de audio instellingen op aan. Zo is de klank van deze Sound Bar altijd afgestemd op wat de gebruiker bekijkt. De HS8 Curved Sound Bar is tevens compatible met Google Cast en met de Multi-room Mode kan de gebruiker de muziek met zich meenemen door het hele huis, door verschillende speakers aan te sturen met één mobiele telefoon.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.