Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #9

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de spannende film Captain Phillips.

Captain Phillps

Captain Phillips is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, waarin het Amerikaanse containerschip Maersk Alabama wordt gekaapt door Somalische piraten. Maar het gaat verder dan dat: het is tevens een hartslagversnellende thriller en bevat ook kritiek op onze globaliserende maatschappijen, waardoor de film nog wel eens een zware zit kan zijn. Ondanks de complexe personages, trekken veteraan Tom Hanks en nieuwkomer Barkhad Abdi je met gemak door de film, waar je na afloop nog vaak op terug zult kijken.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Mocht je dit weekend iets meer frivole willen zien met een veel lichtere en komische, maar wel avontuurlijke ondertoon, check dat de film Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Dit is het vierde deel in de populaire franchise. Captain Jack Sparrow en zijn vriend en rivaal Captain Barbossa gaan op zoek naar de bekende fountain of youth, en komen er onderweg achter dat Captain Blackbeard en zijn dochter eveneens op zoek zijn naar die fontein. Misschien niet het beste deel uit die franchise, maar het blijkt wel popcornvermaak.

Pretty Little Liars (5 seizoenen + S06E10)

We hebben eerder op Homecinema Magazine aandacht besteed in onze Netflix-aanbevelingen aan de serie Pretty Little Liars, waarin een groep vriendinnen worden lastiggevallen door een persoon genaamd A. Hoewel het vijfde seizoen en het begin van seizoen zes misschien wat mager waren, zien we dat we tegen het einde van de tijdelijke seizoensstop de spanning terugkeert in de serie. De serie bereikt een waarlijk hoogtepunt in de laatste aflevering die nu beschikbaar is op Netflix. Over 140 dagen gaat het zesde seizoen weer verder, aldus TVShow Time.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.