Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #8

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de Spaanstalige serie Club de Cuervos.

Club de Cuervos (1 seizoen)

Club de Cuervos is de eerste Spaanstalige serie op Netflix en draait om een Mexicaanse voetbalclub genaamd Los Cuervos. Het is van oorsprong een dramaserie, maar bevat ook gelukkig een aantal grappige momenten om de boel wat luchtiger te houden. Eén van de personages in de serie, Salvador Iglesias, helpt de voetbalclub er weer bovenop, maar komt plots te overlijden. Daardoor ontstaat er paniek, want hoe moet het nu verder met Los Cuervos? Het eerste seizoen van deze vlotte dramaserie telt in totaal dertien afleveringen.

27 Dresses

De romantische komediefilm 27 Dresses mag dan weinig verrassende elementen bevatten en geheel volgens de leidraad van een romantische komedie gemaakt zijn, dat betekent niet dat-ie niet lekker wegkijkt. In deze lichtvoetige komedie maken we kennis met Jane Nichols (gespeeld door Katherine Heigl), die al vaker een bruidsmeisje is geweest dan ze durft te tellen. In die film zien we verschillende ‘onverwachte’ liefdes voorbijkomen en je kunt ongetwijfeld het einde al raden na de eerste twintig minuten, maar het blijft gemakkelijk verteerbaar.

A Gift of Miracles

We blijven in romantische sferen, aangezien de afgelopen week ook de film A Gift of Miracles is toegevoegd aan het assortiment van Netflix. Daarin speelt onder meer Rachel Boston de rol van de studente Darcy, die haar moeder nooit gekend heeft. Ze besluit haar moeders wens te vervullen op het moment dat ze een lijst met namen vindt met spullen die haar moeder aan die mensen wilde geven. Onderweg komt ze kleine wonderen, liefde en zichzelf tegen. Geen echte tranentrekker, maar wel eentje die je op een romantisch moment kunt bekijken.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.