Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #7

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het derde seizoen van de serie New Girl.

New Girl (seizoen drie)

Mocht je dit weekend niet naar buiten willen gaan omdat de zon te fel is, maar wil je wel een zonnetje in huis halen, bekijk dan het derde seizoen van de grappige komedieserie New Girl (of gewoon alle drie achter elkaar als je er nog niet aan begonnen bent). In deze Netflix-serie maken we kennis met de schattige, maar ook onhandige Jess, gespeeld door Zooey Deschanel, die op zoek is naar een nieuwe woning nadat ze haar vriend betrapt met een ander meisje. De woning waarin ze terecht zorgt voor een aantal lachwekkende situaties.

Sons of Anarchy (seizoenen zes)

Zoek je toch een serie die mannelijkheid uitstraalt en stukken serieuzer is, check dan Sons of Anarchy. Netflix heeft in de afgelopen zeven dagen het zesde seizoen toegevoegd van deze ruige serie over de fictieve motorclub Sons of Anarchy MC, dat losjes gebaseerd is op de Hells Angels. In de serie staan de clubleden centraal en zien we hoe de verschillende leden omgaan met situaties uit zowel het privéleven als het leven dat de motorclub met zich meebrengt en hoe de club het leven van de mensen in haar buurt beïnvloedt.

The Americans (seizoen twee)

The Americans heeft de afgelopen week zijn tweede seizoen gekregen op Netflix. In deze spannende serie, die zich afspeelt ten tijde van de Koude Oorlog, zien we hoe twee Sovjet-strijders leven als een getrouwd Amerikaans stel. Ze hebben twee kinderen die nergens van af weten en een buurman die bij de FBI werkt. Je zou zeggen dat dit een goede basis is voor een komedieserie, maar we hebben toch echt te maken met een dramaserie – eentje die ook nog eens heel goed wordt ontvangen door zowel pers als publiek.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.