Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #10

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2015, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de spannende serie Mad Men.

Mad Men (seizoen zes)

De serie Mad Men is sinds 17 mei officieel afgelopen en heeft in totaal zeven seizoenen op zijn naam staan sinds 2007. Zes daarvan staan nu op Netflix, aangezien de videostreamingdienst het zesde seizoen onlangs heeft toegevoegd. De serie speelt zich af in de jaren zestig en concentreert zich op Don Draper (Jon Hamm), een getalenteerde creative director bij een marketingbureau, de mensen die hij kent, de bedrijvigheid en alle sociale statussen van dat tijdperk. Mad Men is één van de meest gewaardeerde series van dit moment.

From Dusk Till Dawn (seizoen twee, aflevering één)

Wie had ooit gedacht dat je van één film een complete televisieserie zou kunnen maken? In het eerste seizoen van From Dusk Till Dawn zagen in principe dezelfde personages in dezelfde verhaallijnen als in de gelijknamige film (wel gespeeld door andere acteurs) en hadden we geen moment het idee dat het saai werd omdat we het eigenlijk al gezien hadden. Dat idee is blijkbaar aangeslagen, want dit tweede seizoen gaat verder waar het eerste geëindigd is en biedt gloednieuwe avonturen aan met de personages die we inmiddels goed kennen.

To Kill a Mockingbird

To Kill a Mockingbird is een film dat is gebaseerd op het gelijknamige boek uit de jaren zestig en speelt zich af in de jaren dertig. Hoewel je zou kunnen stellen dat het boek vaak humoristisch en warm is, worden er toch harde onderwerpen als verkrachting en ongelijkheid op basis van huidskleur aangehaald. In dit spraakmakende verhaal maken we kennis met Atticus Finch, een advocaat die het opneemt voor een donkere man die onterecht wordt beschuldigd van verkrachting, terwijl iedereen wil dat hij daarmee ophoudt.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.