Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Dali onthult Zensor 1 AX en Zensor 5 AX draadloze speakers

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2015, 11:41 CategorieLuidsprekers

Luidsprekerfabrikant Dali heeft deze week de nieuwe AX-speakers aan het assortiment toegevoegd. De luidsprekers zijn actieve en draadloze versies van de passieve varianten en staan in het teken van gebruiksgemak en kwaliteit.

Volgens Dali zijn de nieuwe Zensor 1 AX en Zensor 5 AX draadloze speakers qua geluid identiek aan de passieve versies maar voorzien van ingebouwde 2x 50 Watt Klasse D versterkers om het draadloos weergeven van muziek mogelijk te maken. De luidsprekers komen met een actieve speaker en een middels een kabel gekoppelde passieve speaker.

dali Zensor AX

Je kunt draadloos muziek naar de Zensor 1 AX en Zensor 5 AX luidsprekers streamen dankzij de ondersteuning van Bluetooth aptX. Hierdoor kun je snel een smartphone, tablet of laptop koppelen en je favoriete muziek in hoge kwaliteit weergeven. Daarbij beschikken de luidsprekers over een subwoofer-output mocht je wat meer verwachten van de lage tonen.

De digitale optische input accepteert hoge resolutie audio tot maximaal 24-bit/96kHz en natuurlijk is er ook een analoge input aanwezig om snel wat oudere componenten te koppelen. Beide luidsprekers zijn beschikbaar in een zwarte, witte of walnoot afwerking. Vanaf september liggen de in de winkels voor 499 Britse ponden (Zensor 1 AX) en 799 Britse ponden (Zensor 5 AX).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.