Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Canton lanceert DM55, DM75 Glass en DM100 soundbases

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2015, 11:02 CategorieLuidsprekers

De Duitse audiofabrikant Canton heeft deze week drie nieuwe soundbases, soundbars die wat dieper zijn waardoor er een tv op geplaatst kan worden, gepresenteerd. Het bedrijf komt met nieuwe versies van reeds gelanceerde modellen en een nieuw groter model.

Canton introduceert deze week de DM55 Glass, DM75 Glass en DM100 soundbases die voorzien zijn van een glazen (glanzende) afwerking. Door de glazen bovenzijde moeten de soundbases steviger zijn en hierdoor weer een ‘schoner’ geluid weergeven.

Canton-DM75-Glass

Alledrie de soundbases beschikken over een 2.1-kanaals versterker met een vermogen van 200 Watt, Bluetooth voor het streamen van muziek, een digitaal coaxiale input, een optische input en een analoge input.

Canton geeft aan de audioweergave van alle modellen verbeterd te hebben en diverse nieuwe audiomodi voor personalisatie van de weergave te hebben toegevoegd. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwe Voice-modus waarmee de dialogen duidelijker worden weergegeven. Ook is er een Hotel-modus waarmee het volume vastgezet kan worden en een Eco-modus waarmee energie bespaard kan worden.

Canton-DM100

De DM55 en DM75 komen in een zwarte, witte of zilveren afwerking voor een prijs van respectievelijk 329 en 399 Britse ponden. De DM100 komt in het zwart of zilver en kost 529 Britse ponden. De Nederlandse adviesprijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.