Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bowers & Wilkins introduceert nieuwe inbouwluidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2015, 9:05 CategorieLuidsprekers

Bowers & Wilkins kondigt drie nieuwe toevoegingen aan binnen het assortiment inbouwluidsprekers. De nieuwe CCM Cinema 7 luidspreker voor plafondinbouw en CWM Cinema 7 voor wandinbouw beschikken Bowers & Wilkins’ akoestische technologieën. Daarnaast biedt de CCM 632 hoge kwaliteit met een compact design en dankzij het innovatieve bevestigingssysteem moet de installatie sneller en gemakkelijker zijn

De CWM Cinema 7 kan volgens de fabrikant worden toegepast in een surround installatie maar ook in een stereo opstelling. De speaker beschikt onder andere over een Nautilus Swirl en kan naast, boven of onder het scherm worden gemonteerd. De Bowers & Wilkins CWM Cinema 7 luidspreker voor wandinbouw is beschikbaar vanaf september voor 750 euro.

BW-CCM-Cinema-7

De CCM Cinema 7 heeft net als de wanduitvoering volledig nieuw ontworpen drive units en heeft magnetische grills voor een stijlvolle en discrete installatie. De drive units zijn onder een hoek geplaatst in de CCM Cinema 7, wat moet zorgen voor heldere dialogen en een perfecte stereo- of cinemaweergave. De Bowers & Wilkins CCM Cinema 7 luidspreker voor plafondinbouw is beschikbaar vanaf augustus voor 550 euro.

BW-CCM-632

De CCM 632 is een 3 inch breedbandluidspreker met een gebalanceerde muziekweergave. De luidspreker is slechts 15 cm breed, perfect voor projecten waar een compacte luidspreker vanwege ruimtegebrek noodzakelijk is. De CCM632 heeft een geïntegreerde backbox en een nieuw systeem (ZipDog) voor een makkelijke en eenvoudige montage in het plafond. Standaard wordt een ronde en vierkante grill meegeleverd. De Bowers & Wilkins CCM632 luidspreker voor plafondinbouw is beschikbaar vanaf augustus voor 200 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.