Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Beats 1 Replay nu beschikbaar als aparte sectie

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2015, 11:15 CategorieStreamingdiensten

De optie om radioshows terug te luisteren op Beats 1, Beats 1 Replay, is nu ook beschikbaar als een aparte sectie op de muziekstreamingdienst. Dat betekent dat je niet een specifieke dj hoeft te volgen om zijn shows niet te missen,

Beats 1 Replay: on-demand radioshows luisteren

Een week nadat Apple de on-demanddienst Beats 1 Replay introduceerde, introduceert het bedrijf uit Cupertino nu ook de optie om de radioshows op Beats 1 in een handig overzicht terug te vinden als aparte sectie binnen de Apple Music-app. De nieuwe afdeling binnen Apple Music staat nu prominent in beeld en wordt gepresenteerd als een nieuwe sectie, samen met een replay van Run the Jewels’ show WRTJ. Beats 1 Replay bevat complete sessies van populaire shows, die dagelijks, wekelijks of minder frequent voorkomen.

Het is nog steeds niet zo dat je alle radioshows kunt terugluisteren via Beats 1 Replay. Het lijkt er namelijk op dat Apple elke week een selectief aantal radioshows zal presenteren met een speciaal label. Tot op heden komen we er shows tegen van bekende artiesten, zoals de eerdergenoemde WRTJ. Maar ook Elton John’s Rocket Hour, Money Pizza, Respect, Time Crisis with Ezra Koenig, OVOSOUND Radio en interviewshow Gratitude zijn aanwezig, evenals een aantal andere specials, naast de presentaties van de drie populaire dj’s.

Apple heeft vorige week een nieuwe feature voor Beats 1 geactiveerd, genaamd Beats 1 Replay. Met Replay kunnen fans van populaire dj’s op de muziekstreamingdienst hun shows terugluisteren wanneer ze maar willen. Destijds kon je dat doen met slechts drie dj’s, namelijk Zane Lowe, Julie Adenuga en Ebro Darden. Er zaten toen nog wel wat limieten op Beats 1 Replay. Er waren maar weinig shows terug te beluisteren, bijvoorbeeld. Ook was het zo dat je Replay alleen kon bereiken door naar de Connect-pagina van de dj in kwestie te gaan.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.