Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple Music krijgt exclusief album van rapper Dr. Dre

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2015, 18:00 CategorieStreamingdiensten

Rapper Dr. Dre heeft via zijn eigen radioshow op Beats 1 bekendgemaakt dat hij zijn nieuw album exclusief op Apple Music uitbrengt. De bekende rapper en pionier in rapmuziek heeft in de afgelopen zestien geen enkel album uitgebracht.

Dr. Dre lanceert exclusief materiaal op Apple Music

Dr. Dre heeft afgelopen weekend tijdens zijn eigen radioshow op Beats 1, dat je gratis kunt beluisteren via Apple Music, zonder daarvoor een abonnement voor af te sluiten, bekendgemaakt dat hij zijn nieuwe album exclusief op Apple Music uitbrengt. Het album, getiteld ‘Compton: A Soundtrack’, moet aanstaande vrijdag, op 7 augustus, al verkrijgbaar zijn voor iedereen met een abonnement op de muziekstreamingdienst. Tegelijkertijd kun je het album ook kopen vanaf die datum, via de muziekwinkel iTunes.

compton-a-soundtrack-dr-dre

Dr. Dre maakte deze exclusieve aankondiging samen met rapper Ice Cube, die samen met Dr. Dre in een hiphopgroep heeft gezeten, en de regisseur van Straight Outta Compton, F. Gary Gray. Het album is officieel aangekondigd als een soundtrack voor die film, zoals de naam al doet vermoeden, en is het eerste werk dat Dr. Dre uitbrengt sinds zijn laatste cd, die zestien jaar geleden werd uitgebracht. Op het album hoor je ook mederappers zoals Xzibit, Emimem, Snoop Dogg en natuurlijk zijn oude vriend en oud bandgenoot Ice Cube.

De volgende zestien nummers zijn te beluisteren op het album. Hoewel je er weinig aan hebt, omdat je niet weet hoe het klinkt, kun je wel aan de meewerkende artiesten zien wat je er ongeveer van kunt verwachten.

 1. Intro
 2. Talk About It [ft. King Mez & Justus]
 3. Genocide [ft. Kendrick Lamar, Marsha Ambrosius & Candice Pillay]
 4. It’s All on Me [ft. Justus & BJ the Chicago Kid]
 5. All in a Day’s Work [ft. Anderson Paak & Marsha Ambrosius]
 6. Darkside/Gone [ft. King Mez, Marsha Ambrosius & Kendrick Lamar]
 7. Loose Cannons [ft. Xzibit & COLD 187um]
 8. Issues [ft. Ice Cube & Anderson Paak]
 9. Deep Water [ft. Kendrick Lamar & Justus]
 10. One Shot One Kill [ft. Snoop Dogg]
 11. Just Another Day [ft. Asia Bryant]
 12. For the Love of Money [ft. Jill Scott & Jon Connor]
 13. Satisfaction [ft. Snoop Dogg, Marsha Ambrosius & King Mez]
 14. Animals [ft. Anderson Paak]
 15. Medicine Mane [ft. Eminem, Candice Pillay & Anderson Paak]
 16. Talking to My Diary
 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.