Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple maakt nieuwe Apple TV een stuk duurder’

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2015, 12:34 CategorieMediaspelers

Over de nieuwe Apple TV mediaspeler wordt al maanden gespeculeerd maar wat we er nu precies van kunnen verwachten is nog onduidelijk. We denken in ieder geval te weten dat de Apple TV volgende week, op 9 september, gepresenteerd gaat worden en volgens nieuwe geruchten wordt het apparaat een stuk duurder.

Volgens de bronnen van 9to5Mac krijgt de nieuwe Apple TV een prijs van 149 of 199 dollar mee. Het model dat momenteel in de winkels ligt kost nog maar 69 dollar, na een prijsverlaging van 30 dollar. Als we eerdere geruchten mogen geloven krijgt de nieuwe Apple TV alle functies van het huidige model, waaronder toegang tot streamingdiensten en iTunes-aankopen.

Daarnaast moet de nieuwe Apple TV een eigen App Store krijgen waardoor apps speciaal voor de mediaspeler ontwikkeld en gedownload kunnen worden. Een belangrijke toevoeging is Siri, waardoor het mogelijk wordt de mediaspeler middels spraak te bedienen. Daarbij wordt een nieuwe soort afstandsbediening geleverd. Of Apple ook meteen met een eigen streamingdienst komt, waar al maanden geruchten over verschijnen, is nog niet duidelijk. Wel lijkt die dienst in eerste instantie alleen voor Amerikaanse gebruikers beschikbaar gesteld te worden.

We wachten de presentatie op 9 september, wanneer ook de nieuwe iPhones aangekondigd worden, geduldig af.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.