Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos-update brengt nieuwe streamingmogelijkheden en geluidsverbeteringen

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2015, 16:10 CategorieSoftware

In mei werd al aangekondigd dat Sonos deze zomer een aantal updates zou uitrollen waarmee de gebruikservaring verder geoptimaliseerd wordt en vandaag is het zover. Het bedrijf laat middels een persbericht weten dat diverse nieuwe features aan de controller-app worden toegevoegd en dat de geluidskwaliteit van de Play:1 speaker verbeterd wordt.

De eerste update is doorgevoerd naar aanleiding van de feedback van gebruikers. Gebruikers shufflen graag hun playlists, zodat ze steeds weer nieuw lijken. Toch vinden ze het fijn om op de hoogte te zijn van het volgende en vorige nummer. Om dit gemakkelijker te volgen, worden met de nieuwe update de geshuffelde tracks voortaan visueel weergegeven.

Ook nieuw zijn de de Google Play Music-radiostations. Deze stellen playlists op op basis van jouw mood of het tijdstip van de dag (nog niet beschikbaar in Nederland). Of start een nieuw radiostation op basis van een artiest, album of nummer waar je naar luistert. Andere nieuwe features voor Google Play Music omvatten radiostations gebaseerd op jouw luistergeschiedenis, de mogelijkheid om nummers aan je bibliotheek toe te voegen of eruit te verwijderen en automatische afspeellijsten op basis van beoordeelde nummers of bestaande afspeellijsten.

Daarbij heeft TuneIn, een dienst met honderdduizenden radiostations, een update gekregen. De belangrijke updates van Tuneln zijn onder andere een verbeterde navigatie, album art en design. Ten slotte brengen de updates ook goeds voor de Sonos-speakers. Zo zijn er  geluidsverbeteringen voor de Play:1 en het moet makkelijker gemakkelijker zijn een Sonos-thuisbioscoop op te zetten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.