Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos introduceert PLAY:1 Tone limited edition

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2015, 15:22 CategorieLuidsprekers

Sonos voegt vandaag weer een nieuwe speaker aan het assortiment toe, en wel een limited edition. Het bedrijf komt met de minimalistische en compacte PLAY:1 Tone.

Volgens Sonos is het unieke aan de PLAY:1 Tone datgene dat je juist niet ziet. Zo beschikt de luidspreker over een minimalistisch en zeer compacte afmetingen. De minimalistische ton sur ton styling – in volledig zwart of zuiver wit – heeft een zacht matte afwerking die de buitenzijde een ‘zacht’ gevoel meegeeft, ook de speakergrill. De verpakking kreeg dezelfde zachte behandelmethode. Dit is dan ook met name het verschil tussen de Tone en de normale PLAY:1.

En volgens Sonos zorgen de speciaal ontworpen drivers met speciale versterkers van de PLAY:1 Tone ervoor dat je de kamer vult met een krachtig en helder geluid. Je kunt naar je favoriete muziek luisteren via meer dan zestig streamingdiensten, die je overal in huis bedient vanaf je smartphone, tablet of pc/Mac.

Sonos-Play-1-tone-2

De PLAY:1 Tone is vanaf 21 juli 2015 exclusief verkrijgbaar via de website van Sonos voor een prijs van 250 euro. De speaker is in een beperkte hoeveelheid beschikbaar. Sonos heeft er slechts 5.000 geproduceerd per kleur en verwacht daardoor snel uit te verkopen. Maximaal twee stuks per huishouden zijn toegestaan.

  • Delen:

Reacties

  1. Siem Besseling
    15 juli, 2015 om 20:54

    Wat is precies het verschil met de bestaande Play 1? Hij ziet er hetzelfde uit! Klinkt deze ook beter?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.