Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ruim 3 miljoen nieuwe abonnees voor Netflix

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2015, 11:04 CategorieStreamingdiensten

Het aantal abonnees van streamingdienst Netflix blijft maar groeien, zo blijkt uit de meest recente kwartaalcijfers van het bedrijf. In de afgelopen 3 maanden zijn er 3,3 miljoen abonnees bijgekomen, wat meer is dan de verwachtte 2,5 miljoen nieuwe abonnees.

Deze week heeft Netflix de cijfers van het afgelopen kwartaal bekendgemaakt en daaruit kunnen we opmaken dat het bedrijf nog steeds hard groeit. Van de 3,3 miljoen nieuwe leden komen er 900.000 uit de Verenigde Staten en 2,37 miljoen uit andere landen. Op dit moment zijn wereldwijd 65 miljoen mensen lid van Netflix, en maar liefst 62,7 miljoen leden betalen maandelijks voor de dienst.

De omzet van Netflix bedroeg in het tweede kwartaal van 2015 1,4 miljard dollar, met een nettowinst van 26 miljoen dollar. De dienst verwacht dat in het derde kwartaal van dit jaar 69,1 miljoen mensen een abonnement afgesloten hebben en dat 66,6 miljoen abonnees maandelijks een bedrag overschrijven.

Ook op het gebied van content had Netflix nog wat te melden. Zo wil het bedrijf zich meer gaan richten op de productie van eigen films. Momenteel is er al een groot aanbod aan series die door het bedrijf zelf geproduceerd zijn. Orange Is The New Black is één van deze series en volgens Netflix heeft de serie gezorgd voor en recordaantal uren aan video dat gestreamd werd.

  • Delen:

Reacties

  1. plkd
    16 juli, 2015 om 20:47

    enige nadeel series worden langzaam geupdate

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.