Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Raumfeld One S nu uitbreidbaar tot 2Raumfeld Start stereosysteem

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2015, 12:54 CategorieLuidsprekers

De draadloze, all-in-one luidspreker Raumfeld One S is een compacte en draadloze speaker waarmee overal in huis muziek weergegeven kan worden. Maar, de speaker kan sinds deze week meer dan alleen maar een ruimte met muziek vullen. Als dubbele inzet in de set 2Raumfeld Start brengen twee exemplaren van de speaker stereogeluid.

De twee exemplaren van de Raumfeld One S kunnen geheel draadloos met elkaar worden verbonden tot een volwaardig stereosysteem. Ook kunnen de twee Raumfeld One S exemplaren als stand-alone speaker worden ingezet, waardoor ze meerdere kamers tegelijk van geluid kunnen voorzien. Als duoset 2Raumfeld Start vervangen de twee draadloze luidsprekers het bestaande stereosysteem.

De twee exemplaren van de One S kunnen snel en eenvoudig draadloos met elkaar worden verbonden via de gratis Raumfeld App voor Android of iOS. Direct daarop schalt een vol en krachtig geluid uit beide luidsprekers. De integratie van streamingdiensten zoals TIDAL en Spotify, internetradiodiensten zoals TuneIn en natuurlijk de eigen muziekcollectie van de gebruiker, garandeert dat er voor elke gelegenheid en stemming de juiste muziek beschikbaar is.

De Raumfeld One S kan in een paar simpele stappen in de stereomodus worden ingezet. De luidspreker kan via de gratis Raumfeld App worden geconfigureerd of toegevoegd aan de reeds geïnstalleerde draadloze luidsprekers van Raumfeld.3

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.