Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prince lanceert nieuwe single Stare exclusief op Spotify

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2015, 12:38 CategorieStreamingdiensten

Prince heeft officieel zijn nieuwste single, Stare, exclusief uitgebracht voor Spotify, terwijl de zanger eerder al z’n muziek weghaalde van de muziekstreamingdienst. Dit houdt echter niet in dat Prince meteen al z’n muziek weer beschikbaar maakt.

Stare van Prince exclusief verkrijgbaar op Spotify

Enkele weken geleden haalde Prince aan actie uit die waarschijnlijk niemand zag aankomen: de artiest haalde namelijk al zijn muziek weg bij de prominente muziekstreamingdiensten, waaronder Spotify. Dat moet er ongetwijfeld voor hebben gezorgd dat mening afspeellijst daardoor flink is aangetast, omdat er een hoop mensen zijn die de muziek van Prince beluisterden via Spotify. Maar er is hoop aan de horizon, aangezien Prince nu zijn single Stare exclusief heeft uitgebracht voor Spotify en je kunt hem nu beluisteren.

Natuurlijk betekent dit niet meteen dat Prince al zijn oude muziek wederom beschikbaar maakt voor Spotify of een andere muziekstreamingdienst. Uit tweets van Spotify is mogelijk op te maken dat wanneer we met z’n allen luisteren naar Stare op Spotify, de artiest zijn muziek terugbrengt – of het is simpelweg ijdele hoop van een bedrijf dat de laatste tijd flink wat grote namen heeft verloren. We gaan ergens ervan uit dat het om het tweede gaat, maar hopen desondanks dat Prince zich bedenkt en zijn muziek terugbrengt voor iedereen.

Op moment van schrijven is het gelukkig nog wel zo dat je Prince kunt vinden op muziekstreamingdiensten als Deezer, Tidal en Google Play Music, maar helaas is het niet bekend of we hem daar ook gaan verliezen, aangezien daarover niets naar buiten is gekomen. Het lijkt er echter niet op, aangezien Prince z’n muziek al een maand geleden verdween van Spotify. Voor Prince is dit echter geen vreemd gedrag, aangezien hij al vaker zomaar verdween op het internet, zoals op websites als YouTube en verschillende sociale media.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.