Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prince haalt muziek weg bij muziekstreamingdiensten

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2015, 12:15 CategorieStreamingdiensten

Prince, één van de meest succesvolle muziekmakers van dit moment, heeft zijn muziek weggehaald bij verschillende muziekstreamingdiensten. Maar geen nood: op moment van schrijven kun je nog steeds terecht bij Tidal, Deezer en Google Play Music.

Prince niet meer te beluisteren via Spotify, Apple Music en meer

Prince geeft en Prince neemt: op dezelfde dag dat de zanger van het populair nummer Purple Rain een nieuwe track deelde met zijn fans via Soundcloud, het nummer HARDROCKLOVER, haalde de zanger ook zijn muziek weg bij verschillende muziekstreamingdiensten. Zo is de muziek van Prince niet meer terug te vinden op Spotify. Wanneer je de artiest opzoekt, dan vind je er de volgende tekst.

Prince’s publisher has asked all streaming services to remove his catalog. We have cooperated with the request, and hope to bring his music back as soon as possible.

prince-spotify

Ook heeft Prince zijn muziek verwijderd van de muziekstreamingdienst Rdio. Tel daarbij bovenop dat Prince’s muziek al niet beschikbaar is voor Apple Music en je kunt je voorstellen dat fans van de muzikant hierdoor behoorlijk van slag zijn.

Op moment van schrijven is het gelukkig nog wel zo dat je Prince kunt vinden op muziekstreamingdiensten als Deezer, Tidal en Google Play Music, maar helaas is het niet bekend of we hem daar ook gaan verliezen, aangezien daarover niets naar buiten is gekomen. Voor Prince is dit echter geen vreemd gedrag, aangezien hij al vaker zomaar verdween op het internet, zoals op websites als YouTube en sociale media.

Wil je dus naar de muziek van Prince luisteren via een muziekstreamingdienst, omdat je de cd’s allemaal hebt opgeborgen of nooit hebt gekocht, dan dien je nu dus een abonnement van tenminste 9,99 euro per maand af te sluiten bij één van de drie bovenstaande diensten. Maar voor hoelang zijn muziek daar nog op staat, is helaas niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.