Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

PlayStation Plus-gebruikers kunnen stemmen op gratis game

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2015, 12:04 CategorieGaming

Gratis spellen ontvangen is hartstikke leuk natuurlijk, maar het wordt nog leuker wanneer je kunt stemmen op je PlayStation Plus-spel. Met PlayStation Plus krijgen gamers elke maand gratis spellen voor zowel PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita.

Stemmen op je gratis PlayStation Plus-game

Mocht je thuis een PlayStation 4 of PlayStation 3 hebben staan, dan ben je ongetwijfeld al een keer in aanraking gekomen met PlayStation Plus. Dat is een dienst waarmee je niet alleen online kunt gamen, maar waar je ook games met korting kunt kopen en zelfs gratis games voor PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita kunt downloaden. Elke maand krijg je een aantal spellen die je kunt downloaden – sommige daarvan zijn cross-buy: dat houdt in dat wanneer je hem op PS4 hebt, je hem ook voor PS3/Vita kunt downloaden.

20150730123037

Dat is natuurlijk al allemaal hartstikke tof, maar het kan nog iets beter. In Groot-Brittannië is er namelijk een gamer die een nieuwe functie heeft gespot op zijn PlayStation 4. In de What’s New-sectie stond er namelijk een video waarin werd uitgelegd dat gamers zelf kunnen stemmen op een game naar keuze en de game met de meeste stemmen, zal de maand erop gratis te downloaden zijn. De andere twee games die worden aangeboden, zullen dan met korting in de PlayStation Store terecht komen, om iedereen tegemoet te komen.

Het stemmen is redelijk open: dat betekent dat je kunt zien welke game de meeste stemmen heeft ontvangen én je kunt te allen tijde je keuze aanpassen. De video in kwestie is al verwijderd, dus kunnen we daar helaas niet naartoe linken. Wel zijn er twee screenshots van de video gemaakt, die je in dit bericht kunt bekijken. Sony heeft echter nog niets over een dergelijke functie naar buiten gebracht, dus weten we ook nog niet of de service naar Nederland komt – we verwachten meer te horen tijdens de aankomende gamebeurs Gamescom in Keulen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.