Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

PlayStation Network vertoont wederom kuren

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2015, 9:57 CategorieGaming

Het PlayStation Network vertoont vanochtend wederom kuren: gamers zijn in veel gevallen niet in staat om in te loggen op het netwerk. Dit is niet de eerste keer deze maand dat PSN problemen heeft: het was al vier keer eerder raak in juli.

PlayStation Network: #psndown toont geïrriteerde gamers

Mocht je vanochtend of gisterenavond problemen hebben ondervonden met PlayStation Network, waardoor je je favoriete online shooter zoals Call of Duty of Destiny, of juist de mmo Elder Scrolls Online niet kunnen spelen, dan ben je niet de enige. Het PlayStation Network vertoont namelijk wederom kuren. Uiteraard bestijgen gamers daardoor wereldwijd de sociale media en op de Twitter hashtag #psndown kun je alle irritaties en natuurlijk ook grapjes en opmerkingen van al die spelspelers volgen.

Opvallend aan die Twitter hashtag is dat gamers dus wereldwijd problemen hebben met de service; het gaat hier niet om één land of gebied. Sony heeft nog niets bekendgemaakt over de storing. Meestal updatet het Japanse elektronicabedrijf de statuspagina op de PlayStation-website met daarop informatie over een eventuele storing, maar daar is nu dus nog geen sprake van. Waarom gamers niet kunnen inloggen, en daardoor in veel gevallen hun digitale content en de online diensten niet kunnen bereiken, is dus nog niet bekend.

Het is echter niet de eerste keer deze maand dat we te maken krijgen met #psndown. Het was deze maand al vier keer eerder raak. Meestal waren de problemen al voorbij voordat we erover konden berichten, maar het maakt deze vijfde storing des te opvallender. Ter vergelijking: het Xbox Live-netwerk heeft deze maand last gehad van drie storingen. In beide gevallen kun je er je vraagtekens bij zetten, omdat de zomerperiode meestal geen drukke online periode is – hopelijk hebben we gewoon te maken met werkzaamheden.

 • Delen:

Reacties

 1. Trekdrop
  29 juli, 2015 om 10:19

  Let op! Deze site word gesponsord door Microsoft!

  • Martijn Chel
   29 juli, 2015 om 12:08

   Was het maar zo! 🙂
   Nee, helaas. We berichten net zo goed over problemen met Microsoft-producten.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.