Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix brengt BoJack Horseman terug voor seizoen drie

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2015, 10:25 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft bekendgemaakt dat we volgend jaar het nieuwe seizoen van BoJack Horseman mogen verwachten op de videostreamingdienst. Ook heeft Netflix nog twee andere data naar buiten gebracht voor Netflix Original-producties.

Netflix biedt meer BoJack Horseman aan in 2016

Hoewel het tweede seizoen van BoJack Horseman nog maar net online te bekijken is bij Netflix, heeft de videostreamingdienst al bekendgemaakt dat we in 2016 het derde seizoen mogen verwachten van de serie. Er wordt gesproken over ‘ergens in 2016’, maar als de geschiedenis ons iets heeft geleerd, dan is het dat Netflix nieuwe seizoenen van zijn series vaak in dezelfde maand in première wil laten gaan. We verwachten dan ook dat het derde seizoen van BoJack Horseman in juli van 2016 zal worden uitgebracht.

Naast het derde seizoen van BoJack Horseman, bracht Netflix nog twee andere nieuwtjes naar buiten over zijn originele programmering. Zo kunnen Amerikaanse fans van de dramaserie Longmire rekenen op het vierde seizoen, dat vanaf 10 september te zien moet zijn (een serie die hier in Nederland nog niet te zien is) en verschijnt de nieuwste show van Aziz Ansari, getiteld Master of None, op 10 november op de videostreamingdienst. Vermoedelijk zal die wel wereldwijd worden gelanceerd, zodat we die wel in Nederland kunnen bekijken.

Will Arnett zal wederom zijn stem verlenen aan BoJack Horseman in het derde seizoen. Die serie gaat over een antropomorfisch paard dat worstelt met zijn huidige leven, nadat hij in de jaren tachtig de hoofdrol speelde in een succesvolle sitcom. In het tweede seizoen zien we dat Horseman eindelijk de rol van zijn dromen heeft gekregen. Hoe hij daarmee omgaat in combinatie met zijn heersende depressie, is wat je te zien krijgt in dit seizoen, dat wordt omschreven als ‘een authentieke uiteenzetting van een depressie’.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.