Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Motorola presenteert twee draadloze hoofdtelefoons

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2015, 11:21 CategorieAccessoires

Naast een aantal nieuwe smartphones, heeft Motorola deze week ook twee draadloze hoofdtelefoons geïntroduceerd. De hoofdtelefoons werken met zowel Android en iOS en komen met een eigen applicatie, waarmee je het batterijniveau in de gaten kunt houden.

Motorola presenteert twee draadloze hoofdtelefoons

Motorola heeft op dinsdagmiddag Nederlandse tijd een aantal nieuwe smartphones geïntroduceerd. Twee daarvan vallen in de categorie ‘phablet’, dus op Tablets Magazine kun je daarom meer lezen over de Motorola Moto X Style en de Motorola Moto X Play. Daar waar de Moto X Style een high-end premium model is, is de Moto X Play bedoeld voor de mensen die een minder hoog budget hebben. Dat betekent echter niet dat Motorola heeft bezuinigd op de camera en de batterij van de Play; enfin, op Tablets Magazine lees je er meer over.

Tijdens die presentatie presenteerde Motorola ook nog twee draadloze hoofdtelefoons: de Moto Pulse en Moto Surround. De Moto Pulse is een klassieke hoofdtelefoon met 40mm speaker drives die je op je oren kunt plaatsen – vergelijkbaar met de hoofdtelefoons van Beats, de doelgroep van de Moto Pulse. De hoofdtelefoon heeft een flink basgeluid, kan tot achttien meter verwijderd zijn van de bron van de muziek uit komt en is tot achttien uur te gebruiken op één lading; de Pulse kost in Amerika 59,99 dollar.

motorola-hoofdtelefoon-2

Dan is er ook nog de Motorola Moto Surround: een hoofdtelefoon met oordopjes die je in je oren moet doen, inclusief een nekband die het allemaal op z’n plaats moeten houden. Je zit dit type hoofdtelefoons vaak bij mensen die sporten, zodat ze ongestoord kunnen blijven luisteren naar de muziek. Naast het feit dat ze water- en zweetdicht zijn, belooft Motorola ook nog een geluid van hoge kwaliteit. De Moto Surround kost in Amerika 69,99 dollar en wordt, net als de Pulse, geleverd met een app voor zowel Android als iOS.

Over een Nederlandse releasedatum is helaas nog niets bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.