Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft trapt Ultimate Game Sale af met eerste kortingen

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2015, 17:38 CategorieGaming

Hoewel de kortingsperiode eigenlijk pas morgen zou beginnen, is die nu al van start gegaan en zijn enkele games al in de aanbieding. De Ultimate Game Sale loopt (oorspronkelijk) van 7 juli tot en met dertiende van dezelfde maand.

Ultimate Game Sale op Xbox One en Xbox 360

Of je nu een Xbox One of Xbox 360 thuis hebt staan, houd deze week de Xbox-website of de digitale winkel op de spelcomputer goed in de gaten voor een aantal spetterende kortingen. Aanvankelijk stond de zogenaamde Ultimate Game Sale gepland om morgen pas van start te gaan, maar nu blijkt dat er al enkele spellen in de aanbieding zijn op Xbox One. Voor Xbox 360 echter nog niet en de verwachting is dan ook dat we morgen nog veel meer kortingen te zien zullen krijgen. De actieperiode loopt tot en met de dertiende door.

Sommige games zijn nu alleen met korting te koop wanneer je een Gold-abonnement hebt. Die spellen zijn bij mij goedkoper wanneer ik ben ingelogd met mijn Microsoft-account, maar ik heb dan ook een Gold-abonnement. Log ik uit, dan zijn die prijzen weer normaal. Maar dit geldt voor slechts een aantal spellen. Het gaat in elk geval om de volgende games die je nu al met korting kunt kopen, downloaden en spelen.

 • Fary Cry 4 – 28 euro – Xbox One Store
 • Titanfall Deluxe Edition – 12 euro – Xbox One Store
 • The Telltale Games Collection – 55 euro – Xbox One Store
 • Borderlands: The Handsome Collection – 35,99 euro – Xbox One Store
 • Tales from the Borderlands (Episode 1-5) – 12,50 euro – Xbox One Store
 • Saints Row IV: Re-Elected & Gat out of Hell – 19,80 euro – Xbox One Store
 • Game of Thrones (Episode 1-6) – 15 euro- Xbox One Store
 • The Walking Dead (Seizoen en 2) – 25 euro – Xbox One Store
 • Watch Dogs – 20 euro – Xbox One Store
 • LEGO Batman 3: Beyond Gotham Deluxe Edition – 18,75 euro – Xbox One Store
 • Goat Simulator – 6,69 euro – Xbox One Store
 • Outlast Bundle of Terror – 14,50 euro – Xbox One Store
 • Ori and the Blind Forest – 14,99 euro – Xbox One Store
 • Lara Croft and the Temple of Osiris – 8 euro – Xbox One Store
 • Halo: The Master Chief Collection Digital – 41,99 euro – Xbox One Store
 • State of Decay: Year-One Survival Edition – 20,09 euro – Xbox One Store
 • Sniper 3: Ultimate Edition – 20 euro – Xbox One Store
 • Slender: The Arrival – 5 euro – Xbox One Store
 • Geometry Wars 3: Dimensions Evolved – 7,50 euro – Xbox One Store
 • Dying Light – 48,99 euro – Xbox One Store
 • Mortal Kombat X – 44,99 euro – Xbox One Store

Mocht je een fan zijn van Telltale Games en echt alles dat de ontwikkelaar tot nu toe gemaakt heeft willen binnenhalen op je Xbox One, dan kan ik je de Telltale Games Collection van harte aanbevelen – dat is echt een megadeal. Ook games als State of Decay: Year-One Survival Edition, Ori and the Blind Forest, LEGO Batman 3: Beyond Gotham Deluxe Edition, Halo: The Master Chief Collection en Goat Simulator zijn games die we kunnen aanraden, tegen zulke prijzen. Een game als Watch Dogs bleek uiteindelijk goed tegen te vallen. • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.