Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marvel weet niet wat te doen met Iron Fist-serie voor Netflix

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2015, 11:22 CategorieStreamingdiensten

De Netflix Original-serie Iron Fist laat nog even op zich wachten, want Marvel weet even niet wat te doen met het personage. Na het succes van de DareDevil-serie, ligt de lat hoog en dat heeft ongetwijfeld met deze productieproblemen te maken.

Waar blijft de Netflix Original Iron Fist?

Marvel schijnt momenteel te worstelen met het personage Iron Fist, die in samenwerking met Netflix zijn eigen serie zou krijgen op de videostreamingdienst. Marvel weet namelijk even niet welke richting op te willen gaan met het personage. Eén van de elementen die het uitdagend maakt, zijn de mythische verhalen van Iron Fist – in tegenstelling tot DareDevil, kan Iron Fist nogal zweverig overkomen. En DareDevil was juist zo’n succes omdat het ontzettend rauw en realistisch was, en met beide benen op de grond stond.

Voor Iron Fist ligt het dus net even anders. Hij is niet alleen een goede martial artist, maar heeft ook getraind met mythische figuren die hem de kracht van de Iron Fist hebben meegegeven: een aanval die alle energie uit z’n lichaam naar z’n vuist stuurt en daarmee een vuistslag kan maken die normale menselijke krachten te boven gaat. Het is een soort magie waar je in moet geloven en wat hem anders maakt dan andere martial artists, maar nu dus ook hetgeen wat voor productieproblemen zorgt als het om de Netflix Original-serie gaat.

Gelukkig weten we inmiddels wel dat de andere twee nieuwe Marvel-series op schema liggen. A.K.A. Jessica Jones schiet al lekker op met filmen en Luke Cage bevindt zich momenteel in de schrijversfase. Ook weten we dat DareDevil een twee seizoen krijgt, dus er is nog volop nieuwigheid om naar uit te kijken als het om de samenwerking tussen Netflix en Marvel gaat. De verwachting was dat Iron Fist ergens in 2016 zijn debuut zou maken op de videostreamingdienst, maar het lijkt er dus op dat we nog iets langer moeten gaan wachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.