Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG kondigt goedkopere oled tv’s aan

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2015, 19:34 CategorieOled tv's

Begin dit jaar kondigde LG een complete line-up oled tv’s voor 2015 aan maar de Koreaanse fabrikant is nog niet klaar. Deze week heeft LG namelijk twee nieuwe en betaalbare oled tv’s aan het assortiment toegevoegd; de 55EG920V en 55EG910V.

Het goedkoopste model dat LG introduceert is de 55EG910V. Deze oled tv is voorzien van een 55-inch paneel met een full hd-resolutie. Daarbij is het scherm gebogen en wordt het nieuwe webOS 2.0 meegeleverd. Dit model krijgt een prijs van 2.299 euro mee en is daarmee de goedkoopste oled tv die LG tot op heden geïntroduceerd heeft. Een aantal oudere modellen is inmiddels wel al onder deze prijs gezakt.

LG-55EG910V

De 55EG920V is met een prijs van 4.199 euro een stuk duurder maar voor dit geld krijg je wel één van de eerste oled tv’s met een 4K Ultra HD-resolutie. Ook dit model beschikt over een gebogen scherm en wordt voorzien van webOS 2.0-software. Vanzelfsprekend is HEVC-decoding op beide modellen aanwezig om 4K-materiaal van bijvoorbeeld Netflix te streamen, en ook wordt de Magic Remote afstandsbediening meegeleverd.

LG-55EG920V

Beide oled tv’s worden in een specifiek aantal regio’s uitgebracht. Het is nog niet duidelijk of we binnenkort ook in Nederland voor deze modellen naar de winkel kunnen.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.