Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG 65EG960V en 55EG960V 4K oled tv’s in september leverbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2015, 12:48 CategorieOled tv's

Begin dit jaar werden ze al aangekondigd maar nu pas komen ze richting Nederland; de nieuwste 4K Ultra HD oled tv’s van LG. De Koreaanse fabrikant laat vandaag weten dat de 65EG960V en 55EG960V oled tv’s vanaf augustus te pre-orderen zijn en in september naar Nederland komen.

LG is de eerste fabrikant die een oled tv met 4K-resolutie op de Nederlandse markt brengt. Het gaat om twee modellen; de 65EG960V en 55EG960V, met een formaat van respectievelijk 65-inch en 55-inch. Naast de hoge 4K-resolutie beschikken deze tv’s over een gebogen scherm, de oled-techniek voor diepere zwartwaarden en een hoger contrast, en het nieuwe webOS 2.0 smart tv-platform.

LG-EG960V-oled-tv-1

Vanaf heden zijn de LG 4K Ultra HD oled tv’s te bewonderen bij Media Markt Arena (Amsterdam) en Media Markt Corner (Rotterdam). In augustus zal deze oled-technologie ook te bezichtigen zijn bij Media Markt Eindhoven Centrum. In de komende weken zullen nog meer winkels volgen.

Vanaf begin augustus is het mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de 55EG960V en 65EG960V, die in september worden uitgeleverd. Meer details worden op een later moment bekend gemaakt. Bekijk ook de complete LG 2015 oled tv line-up, met onder meer een tv die over een flexibel scherm beschikt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.