Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HBO brengt HBO Now naar Android- en Amazon-apparaten

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2015, 10:57 CategorieStreamingdiensten

De betaalde videostreamingdienst HBO heeft HBO Now naar Android- en Amazon-apparaten gebracht, maar nog niet in Nederland. Dat komt doordat deze vorm van de dienst nog niet beschikbaar in ons land. Desondanks is het goed nieuws en iets om naar uit te kijken.

HBO Now ook naar Android- en Amazon-apparaten

De exclusieve deal tussen HBO en Apple is voorbij en dat betekent dat HBO Now nu ook op andere platformen mag verschijnen. Zowel Google als Amazon maken graag gebruik van die kans, aangezien mensen in Noord-Amerika (of in elk geval met een Amerikaans account) HBO Now nu kunnen downloaden voor Android- en Amazon-apparaten. Daarnaast heeft HBO aangegeven dat we binnenkort ook ondersteuning voor Chromecast, Android TV, Amazon Fire TV en Fire TV Stick mogen verwachten – maar wanneer is nog onduidelijk.

Helaas is het zo dat HBO Now nog altijd niet beschikbaar is in de Benelux. Wanneer dat het geval zal zijn, heeft de videostreamingdienst nog niet bekendgemaakt. Met HBO Now kun je overal onderweg (in elk geval op je smartphone of tablet) de series en films op HBO bekijken, uiteraard voor het vaste bedrag van 14,99 dollar / euro per maand. Wanneer je de app installeert op je Android- of Amazon-apparaat, dan krijg je direct de kans om gebruik te maken van de dertig-dagen-gratis-kijken-actie, mocht je nog geen abonnement hebben.

Apple had een deal met HBO, waardoor alleen mensen met een Apple-apparaat thuis konden genieten van HBO Now. Die deal duurde drie maanden en die actieperiode is nu dus voorbij, waardoor ook andere producenten de kans krijgen dezelfde dienst aan te bieden. Met HBO Now kun je de nieuwste films en series bekijken die HBO te bieden heeft, zoals de nieuwste seizoenen van Game of Thrones, Silicon Valley en Veep en Last Week Tonight with John Oliver en natuurlijk al het andere dat je bent gewend van de videostreamingdienst.

  • HBO Now
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.