Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Grundig gaat ook voor Android TV smart tv-platform

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2015, 14:18 CategorieSmart tv's

Google weet steeds meer fabrikanten achter zich te scharen als het aankomt op software voor tv’s. Eerder dit jaar lanceerden onder meer Sony, Sharp en Philips modellen met Android TV-software en vandaag maakt het Amerikaanse bedrijf bekend dat ook Grundig aan de lijst toegevoegd zal worden.

De volgende generatie smart tv’s van Grundig zal draaien op Android TV, zo laat het bedrijf weten. In Nederland zien we het merk niet veel meer in de winkels terug sinds de overname door de Turkish Arçelik Group, maar met het Android TV als basis komt daar mogelijk weer verandering in.

We were already in cooperation with Google, the world’s technology company. Now we are taking this cooperation one step further. From now on, we will use Android TV on our new generation Grundig smart televisions. The Android operating system has become one of the fastest growing, most accessible and most innovative platforms in the world and is actively used in more than one billion devices around the world.

De verwachting is dat Grundig zijn nieuwe smart tv’s met Android TV-software tijdens IFA 2015 in Berlijn toont. Deze beurs gaat begin september van start.

Lees meer over wat Android TV is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.