Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Fresh ‘n Rebel presenteert twee hoofdtelefoons

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2015, 15:17 CategorieAccessoires

Het jongerenmerk Fresh ’n Rebel heeft twee nieuwe hoofdtelefoons gepresenteerd: de Caps Headphones en de Caps Wireless Headphones. Beide hoofdtelefoons zijn in elk geval te gebruiken in combinatie met een tablet of smartphone.

Caps-hoofdtelefoons van Fresh ’n Rebel

Fresh ’n Rebel presenteert de Caps Headphones en Caps Wireless Headphones. De nieuwe on-ear hoofdtelefoons zijn de nieuwste toevoeging aan het Fresh ‘n Rebel-assortiment met lifestyle-producten, zoals de Rockbox-serie met draagbare Bluetooth-speakers en diverse kleurrijke chargers. De nieuwe hoofdtelefoons vallen volgens de fabrikant op dankzij het rijke geluid, de diepe bas en het coole design. De Caps zijn beschikbaar als klassieke versie met kabel en als Bluetooth-model en is geschikt voor alle muziekgenres.

Dankzij het closed-back design worden omgevingsgeluiden gedempt, zodat je onderweg ongestoord naar je muziek kunnen luisteren. Dankzij de oorkussens en hoofdband moeten de hoofdtelefoons comfortabel zitten. Met de kleuren Peppermint, Cupcake, Indigo, Army en Ink om uit de kiezen, kan iedereen zijn of haar eigen stijl laten zien. De Caps Headphones heeft een 90° audio-aansluiting en die biedt bescherming tegen het per ongeluk buigen van de kabel, evenals een microfoon en een afstandsbediening.

De Caps Wireless Headphones sluit me je Bluetooth aan op je smartphone of tablet en is uitgerust met een geïntegreerde, oplaadbare batterij voor 5 uur draadloos luisterplezier. De Caps Wireless Headphones komt met een afneembaar krulsnoer. Hiermee kunnen gebruikers blijven luisteren naar hun muziek als de batterij leeg is. Het snoer is uitgerust met een geïntegreerde microfoon en afstandsbediening. Beide hoofdtelefoons zijn in augustus verkrijgbaar. De Caps Headphones kost 39,99 euro en de draadloze variant kost 59,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.