Eerste tv’s Philips 2015 line-up te koop in Nederland

06 juli 2015 1 Minuut 2 Reacties
Philips-2015-lcd-led-tv

Het heeft even geduurd maar het eerste deel van de 2015 Philips tv line-up is eindelijk te koop in Nederland. Onder meer de PUS7600- en PUK7100-series met het Android TV-platform en de hoge 4K Ultra HD-resolutie liggen in de Nederlandse winkels.

Philips heeft begin dit jaar een groot aantal nieuwe lcd led tv’s gepresenteerd. We zijn nu een aantal maanden verder en hebben er dus even op moeten wachten, maar de meeste nieuwe modellen zijn inmiddels uit voorraad te koop bij Nederlandse winkels.

Hoewel het gaat om het eerste deel van de 2015 line-up, bestaande uit instapmodellen en middenklasse tv’s, zien we verschillende interessante features terug. Zo beschikken de duurdere modellen onder meer over de hoge 4K Ultra HD-resolutie en draaien ze op het Android TV-platform van Google.

Ook heeft TP Vision, het moederbedrijf van Philips, veel aandacht besteed aan het design en de audiokwaliteit van de nieuwe modellen. Daarnaast zien we natuurlijk Ambilight-verlichting terug, net als ondersteuning voor de weergave van 3D-materiaal en diverse draadloze mogelijkheden.

Een compleet overzicht van alle modellen, features, specificaties en prijzen vind je in de 2015 Philips lcd led tv line-up. Ook kun je voor de eerste ervaringen terecht in onze eerste indruk van de Philips 2015 lcd led tv-series.

Reacties (2)